Untitled Document

Grafisch Ontwerp

Je krijgt slechts één kans om een eerste indruk te geven van uw bedrijf. VDBdesign zorgt voor de uitstraling van uw bedrijf door te zorgen voor een uniek grafisch ontwerp.

Bij de uitwerking van een opdracht houden we o.a. rekening met de doelgroep, de door U gestelde eisen, de financiële mogelijkheden en de technische verwerking van het ontwerp. We trachten daarnaast bestaande inhoudelijke functionaliteiten te versterken (bijv. optimale leesbaarheid door juiste toepassing van typografie). Ook trachten wij extra functionaliteiten toe te voegen door middel van de vorm (bijv. signaalkleur als blikvanger voor de belangrijkste informatie). Tevens geven we adviezen aan U om tot een optimaal eindproduct te komen.

 

We creëren voor U een huisstijl welke U kan gebruiken voor uw visitekaartjes, uw afspraakkaartjes, uw briefpapier en eventueel uw  enveloppen. Of u nu een bestaande huisstijl heeft die gerestyled moet worden of een geheel nieuwe layout wilt laten ontwikkelen, VDBdesign kan dit alles voor u realiseren voor een schappelijke prijs.
We maken een 3-tal designs klaar rekening houdend met bovenstaande punten. Het uiteindelijk ontwerp wordt aangeleverd in een formaat wat klaar is om mee naar een drukker te stappen. Indien u dit wenst kan VDBdesign tevens zorgen voor het nodige drukwerk.
Untitled Document blogspot counter